Information

Pengeluar

Pembekal

Tidak ada pembekal

KENALI KGIM

Selamat Datang ke KGim.my!

Kejayaan KGim.my bergantung kepada sokongan pelanggan seperti anda, yang mengambil kesempatan ke atas harga produk rendah kami dengan kualiti yang dijamin 100%.

KGIM adalah sebuah syarikat milik Australia. KG Ink Station adalah pemilik francais kami di Malaysia.

Kami mengedar produk dari pusat-pusat yang terletak di seluruh Malaysia, termasuk Kuala Lumpur, Selangor, Putrajaya, Perak, Johor dan Pulau Pinang, bagi memastikan pesanan anda sampai kepada anda tepat pada masanya.

Sebagai sebuah perniagaan yang diasaskan di Australia, KGim.my hanya mengilang dan mengedarkan produk berkualiti tinggi dengan harga kompetitif. Kartrij serasi kami dibuat untuk kegunaan inkjet, katrij toner laser, label dan riben popular seperti Brother, Canon, Dell, Epson, Hewlett Packard, Lexmark, Samsung, Fuji Xerox dan lain-lain.

Sebahagian besar produk generik kami dikilangkan di bawah piawaian pengurusan kualiti dan kawalan ISO9001 di bawah sistem ISO14001 pengurusan alam sekitar antarabangsa.

Proses pengilanan dan pembuatan kartrij serta toner serasi KGim.my yang berkualiti tinggi dilakukan dengan peralatan canggih serta pengunaan bahan-bahan mentah premium dari Amerika Syarikat dan Jepun. Hasilnya, prestasi percetakan mengunakan kartrij KGim.my amat memuaskan dengan kualitinya dijamin tinggi oleh kami di KGim.my.

Video

Mengapa perniagaan kami berbeza

1) Pesanan atas talian anda akan di hantar ke kurier untuk penghantaran hari yang sama sekiranya pesanan diterima sebelum pukul 3 petang.

2) 98% stok produk KG Ink Master disimpan di gudang KAMI SENDIRI.

3) ANDA mempunyai 33 hari jaminan wang kembali

4) Kesemua produk pesanan anda dikilangkan di bawah piawaian pengurusan kualiti ISO 9001.

5) Privasi anda dijamin. Maklumat peribadi anda tidak akan diberikan atau dikongsikan dengan mana-mana pihak.

6) Anda boleh memesan atas talian “stress free”. Process pemesanan atas talian laman KG Ink Master bersandarkan SSL Encryption Security.

7) Semua harga termasuk GST.

KGim.my menghargai kepercayaan anda dan nikmatilah produk kualiti kami, sudah tentunya dengan harga yang tiada tandingan!